keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pomput saapuivat!!

Vihdoinkin ne tulivat tänään!! Tervetuloa kotiin mamin pikkuiset: Charlotta & Rosvo! <3

En saanut tuskin silmäystäkään unta, nyt on ollut kyllä hyvä viikko. Kim tuli yllätysvierailulle ja kävi haastattelussa Tampereella. Sai työharjoittelupaikan täältä ja muuttaa siis vähän yli viikon päästä Tampereelle. Heitin Kimin yöjunaan ja sitten soitti kuudelta aamulla herätyskello sillä kasvattaja: Kingiksen Maarit tuli tuomaan meidän lapsia kotiin! Mua kyllä jännitti. Oli ihana pitää niitä sylissä, paljon paremmin meni kun ensimmäisellä kerralla. Kyllä se siitä kun rauhassa harjoittelee. Mulla on ollu koko päivän tippa linssissä ja pala kurkussa kun olen niin haltioissani. Voisin vaan tuijottaa niitä ties kuinka monta tuntia putkeen.

Kun Charlottaa oli pidetty sylissä, se meni tutkimaan omaa häkkiään. Kävi tutkimassa kaikki paikat ja sitten Rosvo kurkkikin jo heti kopasta kun se avattiin ja jutteli. Se on vilkkaampi ja oli vaikeampi pitää. Sitten kun olin pitänyt sitä, se laitettiin häkkiinsä myös. Maaritin piti lähteä töihin ja jäin ihailemaan mustia oraviani. :D Rosvo hyppi ja tutki joka paikan innoissaan ja oli todella virkeä ja ihmeissään kaikista tavaroista ja eri paikoista häkissä.

Päästin koirat samaan huoneeseen eivätkä ne ensin huomanneet chilloja. Sitten kuului häkistä ääni ja niiden ilme oli sanoin kuvaamaton. Nauroin pissat housussa, olisi pitänyt saada niiden reaktio videolle. Röllihän rakastaa ulkonakin oravia yli kaiken. Ne menivät heti häkeille haistelemaan ja katsomaan. Rosvo tuli heti alakertaan nuuskimaan koiria. Cola peruutti ihmeissään. Voiko tuo olla oikea? Rölli oli tyrmistynyt. Tunnin Rölli jaksoi istua paikallaan silmää räpäyttämättä kunnes cincut rauhoittuvat ja kävit tasoilleen nukkumaan. Sitten pystyi Röllikin nukkumaan. Kun piti lähteä ulos, se käveli eteisestä häkkien eteen ja katsoi mua kysyvästi. Kerroin sille että: ei niitä voi sieltä ottaa mukaan. Reppana ei olisi vieläkään raaskinut jättää niitä kotiin ja lähteä ulos. :D

Rosvo on ottanut paljon kontaktia heti muhun. Charlotta on rauhallinen muutenkin ja aikuisena stressaantuneempi paikan vaihdoksesta. Rosvo on vilkas teini jonka mielenkiinto menee edelle. Kummatkin ovat syöneet ja juoneet ja järsineet kaikkea mahdollista. Charlotta ei tullut kädelle mutta Rosvo tuli heti ja yritti kiivetä rintaa pitkin ulos häkistäkin. Maisteli kovasti kättä ja paidan hihoja mikä on normaalia alussa kun tutustuvat uuteen ihmiseen. (Ei siis pure vaan maistelee hiljaa) Mua jännitti kyllä kovasti että miten reagoi. En olisi uskonut että tulee heti niin reippaasti. En liikuttanut käsiä ollenkaan. Se hyppi tasolle ja kädelle ja tasolle ja kädelle todella reippaasti. Aina kun liikun huoneesta toiseen ja menen takaisin olkkariin, se tulee häkin oven viereiselle tasolle takajaloille seisomaan ja katsomaan mua. Koiria lähestyy myös reippaasti. Charlotta taas pysyttelee mieluummin häkin yläosassa turvassa.

Uskomatonta! Aivan älyttömän mahtavia eläimiä, miksi en ole tiennyt näistä jo aiemmin? Kumpikin on järkyttävän kaunis. Upeita. Ihanan luonteisia. Kumpikin erilainen..kiitos niin paljon Maaritille näistä ihanista eläimistä ja kärsivällisestä opastuksesta ja neuvoista. En voisi olla tyytyväisempi. On hienoa löytää kasvattaja jonka toimintaa voi tukea ja auttaa omalla tavallaan ja jonka periaatteet tunnustaa omiksi arvoikseen. Tämä onkin tuttua kun olin itse kasvattaja. Nyt pääsen kokemaan miltä tuntuu tästä perspektiivistä. On mulla käynyt tuuri. Lisää pomppujen kuulumisia jatkossakin ja lähipäivinä. Nyt esittelyt:

KINGIS CHARLOTTA
Kutsumanimi: Charlotta
Sukupuoli: naaras
Väri: dark ebony
Synt. aika: 20.3.2011
Rek. num.: C131-11
Kasvattaja: Maarit Lähdesmäki / Kingis









KINGIS SMOOTH CRIMINAL
Kutsumanimi: Rosvo
Sukupuoli: uros
Väri: black ebony
Synt. aika: 26.9.2012
Rek. num.: C168-12
Kasvattaja: Maarit Lähdesmäki / Kingis








Kuvat: www.kingis.net

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti