maanantai 28. tammikuuta 2013

Ihanaa vapaapäivän puuhastelua

Lauantaina Kipa soitti yllättäen. Oli ollut uros siili lainassa ja sitä oli palauttelemassa täällä päin. Oli ihanaa saada rakas ystävä kylään jota liian harvoin näkee. Juotiin siinä kupposet kahvetta ja turistiin kaikenlaista. Kipa näki myös meidän uudet pomppuset.

Sitten lähdettiin birgitanpolulle Kimin, Kiran, Sakun ja kettujen kanssa. Oli tosi ihana reitti. En ole käynyt siellä aiemmin vaikka on monesti pitänyt. Seikkailtiin koirat vapaana kirmaillen ja Sakun kanssa leikkien kunnes tultiin laavulle. Tikut oli unohtuneet kotiin mutta onneksi siellä oli pieni hiillos jäljellä että saatiin makkarat paistettua. Oli aivan upea laavureissu, pitää mennä heti pian uudestaan! Koirat olivat väsyneitä seuraavanakin päivänä ja todella tyytyväisiä.

Sunnuntaina Emma tuli Kokkolasta joten syötiin porukalla Kiran luona. Kim teki pihvejä, salaattia ja lohkoperunoita sekä ihanaa kastiketta. Nam, oli hyvää.

Pitkä viikonlopun vietto jatkui mulla tänään kun oli vapaa. Tosin mulla on ollut nyt vähän kurkku karheana että ei ole oikeen mitään sitten tullut tehtyä kun varovasti levättyä vaan että pääsee jatkamaan töitä taas loppuviikoksi.

Ensi kerralla täytyy ottaa kuvia laavulenkistä niin saan laittaa tänne todistusaineistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti