maanantai 28. tammikuuta 2013

Pomppujen kylpylä

Löysin viime viikolla aivan mahtava kylpyastian meidän pompuille Ikeasta. Tietysti kun se oli kerta vaaleanpunainen. Tuunasin siitä vielä vähän hienomman..Laittelen kuvaa tuohon alas. Kumpainen on ollut erittäin tyytyväinen kylpyammeeseensa ja ottavat iloisesti kylpyä. Tuo keskellä oleva reikä on ollut hyvä, siitä ei lennä hiekka koska astia on kuitenkin niin korkea mutta siinä kohtaa kun myyrä tunkee jo nokkaa ulos siitä niin tietää että ne ovat valmiita. :D



Muutenkin meillä on sujunut täällä todella hyvin. Kumpikin tykkää kun niitä rapsuttelee korvien takaa varsinkin kun ne ovat väsyneitä. Charlotta on rohkaistunut kovasti ja on jopa karannut kerran sylistä ja viipottanut hihitellen pitkin asuntoa. Rosvo nyt on oma itsensä..veijari jatkaa samaan malliin ja vauhtia piisaa. Haluaisin ottaa niistä kuvia mutta kun kamera on huono ja usein näkyy vain musta möllykkä häkissä niin ei niistä kuvista paljon iloa ole. Charlottan karvanlähtö on sentään onneksi jo lopuillaan, huh! :) Reppana oli ihan kauhtuneen näköinen ja karvaa oli silmät ja suut täynnä aina käsittelyn jälkeen. Tasotkin mustanaan karvasta kuten tässäkin pötköttelykuvassa:


Nuo nukkuma-asennot ovat parhaita. Oikein sydäntä aina riipaisee kun katselee kuinka ihanan rennosti ne makailevat, niin suloisina. Mun älynväläys, pajukorit on osoittautuneet ihan lemppareiksi kummallekin. Kumpikin tykkää makoilla pajukoreissaan paljon. Tässä Rosvosta kylläkin hieman epäselvä otos korissa:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti