keskiviikko 29. elokuuta 2012

Treeniä x 2 + 2

Eilen oli tosi huono päivä. Kyllä. Mullakin on huonoja päiviä ja eilinen oli oikeesti yksi niistä päivistä että sen muisteleminenkin saa mustan pilven pään päälle mutta treenit oli ihan jees joten kai mä sen verran vielä palailen eilistä muistelemaan että

TOKO - Rölli
Tosi pitkä aika on menny kun viimeksi treenattiin. Röllillä oli onnistuneitakin treenejä mutta kaksi meidän viimeistä meni ihan plööööh ja mun motivaationi hukkui siinä samassa. Tosin koiralla oli hyvä syy kun nartut vei mielenkiinnon.. :D

Nyt Rölli oli ihan jäätävässä liekissä ja olin ihan sairaan tyytyväinen perusasentoon ja varsinkin VIREESEEN!!!! Wou..vitsi ku olisin nähny sen videolta..Tosi hyvin meni liikkeestä maahanmeno sekä luoksetulo, seuraaminen oli ainoa jossa pitää ottaa yks askel taaksepäin koska nyt irtos ihan liikaa ja lähti eteen..kaikenkaikkiaan tuo ei harmita mua pätkääkään koska muuten meno oli ihan meininkiä!!!

TOKO - Cola
Treeni oli silakan ehkä neljäs tai jotain ainakin sinnepäin. Perusasento oli ihan sairaan hieno ja virtaa oli jätkässä niin että mun käsi oli taas ihan raadeltu kun Colalla on semmonen jännä tassuvamma, se huitoo niillä aina kynnet ojossa.. :DDD Seuraaminen oli parasta treeneissä ja hankalin Colalle on maahanmeno sekä paikallamakuu. Jäpikkä oli niin hemmetin liekeissä ja vire oli ylitsepursuava että se varasti pari kertaa heti ku käännyin ympäri kun ei olis malttanu yhtään kun tiesi että kohta saa juosta niiiiiiiiiiiiin lujaa!!! Sehän on tietty parasta. Sain onnistumisen lopuksi ja siihen oli hyvä päättää.

JÄLKI - Rölli
Yksin treenaamisessa kun treenaa jälkeä on yksi ISO PAHA: hemmetin linnut. Taas kävi sitten niin että Röllin jälki oltiin syöty sekä alusta että lopusta, mukaan lukien loppupalkka. Rölli oli tosi hyvä ja se tiesi viime kerrasta kun oli sama paikka että mikä on homman nimi. Se eteni tosi lujaa ja vauhtia oli muutenkin mielentilassa liikaa. Tein mokan kun se oli saanut niin hirveet kiksit tokotreeneistä että sen takia. Se on sitä kun mulla tätä vapaata on niin vähän niin sitten koetan aina saadan mahdollisimman paljon aikaan mikä on usein huono. No nyt tiedän tuonkin. Ensin jälkitreeni ja sitten illalla tokoa vasta jos haluaa samana päivänä tehdä. Kuitenkin Rölli eteni jäljellä tosi vauhdikkaasti ja jäi vain pyörimään jälkien kohdalle koska tiesi että siinä pitäisi olla nami kun se haisee mutta miksei sitä ollut.

Päivä oli pilvinen, tihkusadetta aika-ajoin. Treenien aikaan ei satanut yhtään. Röllin jäljen aikana ei tuulluut mutta loppujäljestä alkoi tuulemaan ja suunta muuttui vastatuuleksi. Not good. Nurmi oli juuri ajettu ja tein jäljen siihen kohtaan jossa oli irtonurmikkovana niin sain painumaan jäljet paremmin ja namitkin sinne paremmin ettei ihan nurmikon tyngällä olisi. Kaikenkaikkiaan meni hyvin! Poika hoksasi viime kerrasta sairaan hyvin!

JÄLKI - COLA
Koska Röllin jälken lopussa alkoi tuulemaan, tein Colalle jäljen toiseen suuntaan eli myötätuuleen. Tuuli ei ollut kuitenkaan kova. Palkat olivat pysyneet hyvin paikoillaan mutta äiti oli tehnyt liian lyhyen jäljen Silakan taihtoihin nähden. Olisihan se pitänyt tajuta että jos jäppinen älyää aina yhdestä kerrasta Tokossakin perusasennon sekä ylipäänsä kun on tekemisen meininki niin kai se nytkin tietty tajus että ai hei me tultiin jäljestään niinku kaks päivää sitte. Cola suorastaan juoksi jäljen läpi nenä nuuskuttaen ja työskenteli taitavasti. Sille täytyy ottaa pidempi jälki seuraavaksi sekä harventaa nameja jo hyvissä ajoin. Huomasi eron: sunnuntain jälkeen jätkät oli ihan tööt ja nukkui vielä seuraavana aamunaki kieli pitkällä. Eilisen jälkeen Cola ei ollut millänsäkään. Ei ollut väsy koska tehtävä oli luokkaa helppo nakki. Turha sille ottaa mitään 50m. Voi tehdä huoletta pidemmän.

Kaiken kaikkiaan emokettu very happy ainakin melkein ja alokasketut oli kait tyytyväisiä. Vaikkaki niiden mielestä oli liian lällyä ja ne hiton linnut vois saada kivestä kalloon..sitäki yritin mutta ei auttanu. :D Kai mä olin huvittava näky ku karjuin siellä nurtsilla niille ja taputtelin käsiä ja pompin.. ihme ettei kukaan soittanu poliisille että joku on karannu hullujen huoneelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti