maanantai 20. elokuuta 2012

Kiire viikonloppu

Kauheella kiireellä taas pientä päivitystä hurjasta viikonlopusta: Perjantaina oli tosiaan ystävän synttärit ja siellä Kim laittoi menua, minä apulaiskokkina. Oli hyvät pippalot ja mieletön live-bändi soittamassa.

Sitten lauantaina vihdoinkin Blockfest 2012 jossa oltiin Kimin, Kipan ja Kimmon kanssa. Rähinän äijät oli tietenkin huipennus ja niitähän sinne mentiin katsoon sekä nauttiin yleensä fiiliksestä. Vähän sai vanha breikkari jammaillakin, se teki terää. Oli tosi kuuma, yli 20 reippaasti, olisko ollu jotain 24-26 astetta että aika mahtis festari-keli. Ei olisi voinut paremmin mennä. Ens vuonna ehdottomasti uudelleen!!

Eipä se meno loppunut siihen. Sunnuntaina suunnattiin skodan nokka kohti turkua kun Maple pääsi vihdoinkin orjiensa luo takaisin mammalomaltaan. Kiitos Maplen omistajille sekä kasvattajalle Bellalle. Nyt meillä on täällä iki-ihana Mimmi meidän arkea ilostuttamassa. Täytyy kyllä sanoa että on vieläkin outoa että on vain yksi siili talossa..

Että semmonen vkl. Nyt oli vähän tänään rankka työpäivä ja tuli semmonen fiilis että niin missä se mun lepopäivä olikaan??! Yrittäjän arki..ei tunne moista käsitettä. Huomenna Röllin kanssa osteopaatille.

Minä & Kipa liekeissä.. :))
 
Rähinä Live
 

1 kommentti:

  1. Oli tosi kiva lauantai Tampereella. Kiitos hyvästä seurasta! Ja Rähinä-paita päälle heti seuraavalla viikolla töihin <3

    VastaaPoista