lauantai 25. elokuuta 2012

Marjaa ja hirviä

Olin tänään ystävän kanssa marjassa. Aika monta tuntia vierähti ja oli kyllä ihan mahtava keli poimia marjoja ja olla mettässä. Melkein oli liikaa päällä. Mustikat oli jättisuuria eivätkä olleet onneksi vielä menneet liian ylikypsiksi. Pystyi vielä poimimaan hyvin..puolukka oli osaksi kypsää mutta sen poimintaa kannattaa odottaa vielä hetki niin sitten vasta parhaimmillaan.

Tuli sitten koettua että pinkki on vetävä väri hirvikärpäsille..Mun pinkki collegeasu oli mahdottoman viehttävä koska harmaissa ollut ystäväiseni jäi rauhaan mutta mussa niitä hyöri ympärillä mustanaan. En tiedä montako sataa niitä nypin irti ja vielä suihkun jälkeen ja raivokkaan kampaamisen jälkeen löysin vieläkin yhden mönkimästä..voi luoja. Ne elukat on pakko olla paholaisen keksintö..voiko iljettävämpää olla..

Päivän saalis oli 0,5l pakasterasioissa 1x puolukka, 1x sekarasia puolukkaa ja mustikkaa sekä 3x mustikka. 0,75l rasioita oli 5 kpl punaherukkaa. Sekä n. 879 hirvikärpästä..
Piti ottaa kuva rasioista ja marjoista mutta koska tää marja- ja metsätouhu vei multa iltamyöhään asti, en jaksa millään..hetki meni kun niitä laittelin vielä rasioihinkin..nyt sänkyyn mars!

Metsänpeikko-Kutri päättää siis tämän illan raporttinsa tähän. Ehkäpä laitan kuvaa sitten leipomuksista joita noista marjoista syntyy joskus.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti